Etui ze szkłem do zegarka Bizon Case+Glass Watch do Samsung Galaxy Watch 8 40mm przeźroczyste

25,00 zł
Brutto

Szybkie zakupy 1-Click, bez rejestracji
Produkt dostępny, Wysyłka w środę
30 dni na zwrot
Kup teraz, zapłać za 30 dni z Klarna. Możliwość rozłożenia na 3 raty 0%
Payment methods available
Opis

Pasuje do:

Samsung Galaxy Watch 8 40 mm

Garść informacji w pigułce

Etui ze szkłem Bizon Case+Glass Watch do Samsung Galaxy Watch 8 40 mm to produkt gwarantujący solidną ochronę przed zarysowaniami i zabrudzeniami. Wbudowane szkło o grubości 0,33 mm nie zwiększa wagi smartwatcha, a jednocześnie efektywnie zabezpiecza wyświetlacz. Wykonane z hybrydowego materiału, etui łączy w sobie lekkość i wytrzymałość, co czyni je idealnym wyborem dla aktywnych użytkowników.

Etui ze szkłem do zegarka Bizon Case+Glass Watch w przezroczystym kolorze, idealne do Samsung Galaxy Watch 8 40mm.

Pancerna ochrona

Etui Bizon Case+Glass Watch zapewnia mocną ochronę dla Twojego smartwatcha dzięki zastosowaniu poliwęglanu i szkła hartowanego. Materiały te skutecznie chronią przed uszkodzeniami mechanicznymi i zarysowaniami, co jest szczególnie ważne w codziennym użytkowaniu. Dzięki takiej konstrukcji, możesz mieć pewność, że Twój Galaxy Watch 8 pozostanie w nienaruszonym stanie.

Zbliżenie na etui Bizon, pokazujące hybrydowy materiał i precyzyjne wycięcia.

Materiały i konstrukcja

Etui wykonane jest z wytrzymałego poliwęglanu oraz szkła hartowanego, co wpływa na jego trwałość. Przezroczysty kolor etui nie zakrywa oryginalnego wyglądu smartwatcha, a smukła konstrukcja sprawia, że etui nie obciąża nadgarstka. Całość została zaprojektowana z myślą o pełnej funkcjonalności urządzenia.

Etui Bizon Case+Glass Watch zamontowane na Samsung Galaxy Watch 8, prezentujące nowoczesny design.

Funkcjonalność

Etui idealnie przylega do urządzenia, co nie wpływa na jego funkcjonalność. Montaż etui jest prosty i intuicyjny; wystarczy nałożyć osłonę na zegarek i delikatnie ją docisnąć. Dodatkowo, zachowana została pełna czułość na dotyk, co umożliwia wygodne korzystanie z funkcji smartwatcha bez żadnych przeszkód.

Widok etui Bizon z tyłu, ukazujący solidną konstrukcję i przezroczysty kolor.

Specyfikacja techniczna

Kompatybilność Samsung Galaxy Watch 8 40 mm
Materiał Poliwęglan, szkło hartowane
Kolor producenta Clear (przeźroczysty)
Grubość szkła 0,33 mm
Szczegóły produktu
BIZ10200
33 Przedmioty

Dane produktu

Rodzajetui na smartwatcha
Materiałhybrydowy
Kolorprzezroczysty

Oznaczenia

EAN135900415707967
MPNBCCGS1GW840CL
GPSR
Recenzje(0)

Recenzje

Dostępny kod rabatowy! 6vUUxMEkSw

Na razie brak opinii klientów.

Przeglądasz “Etui ze szkłem do zegarka Bizon Case+Glass Watch do Samsung Galaxy Watch 8 40mm przeźroczyste”

.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Zaloguj się

Menu

Twój koszyk

W koszyku nie ma już żadnych produktów