Skip to content
Szybka wysyłka
Na rynku od 2013 roku
Tysiące pozytywnych opinii
30 dni na zwrot
Ulubione

Etui ze szkłem do zegarka Bizon Case+Glass Watch do Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46mm beżowe

Etui ze szkłem do zegarka Bizon Case+Glass Watch do Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46mm beżowe - 1
Etui ze szkłem do zegarka Bizon Case+Glass Watch do Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46mm beżowe - 2
Etui ze szkłem do zegarka Bizon Case+Glass Watch do Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46mm beżowe - 3
Etui ze szkłem do zegarka Bizon Case+Glass Watch do Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46mm beżowe - 4
Etui ze szkłem do zegarka Bizon Case+Glass Watch do Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46mm beżowe - 5
Etui ze szkłem do zegarka Bizon Case+Glass Watch do Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46mm beżowe - 6
Etui ze szkłem do zegarka Bizon Case+Glass Watch do Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46mm beżowe - 7
Etui ze szkłem do zegarka Bizon Case+Glass Watch do Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46mm beżowe - 8

Opis

Pasuje do:

Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46 mm

Garść informacji w pigułce

Etui ze szkłem do zegarka Bizon Case + Glass Watch do Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46 mm to produkt, który zapewnia solidną ochronę Twojego smartwatcha. Wykonane z poliwęglanu i szkła hartowanego, etui skutecznie chroni przed zarysowaniami i zabrudzeniami. Ultra cienkie szkło o grubości 0,33 mm nie zwiększa wagi urządzenia, a jego dopasowana konstrukcja współgra z zegarkiem, zapewniając płynne działanie wyświetlacza.

Etui Bizon Case+Glass w beżowym kolorze, idealne do Samsung Galaxy Watch 8 Classic.

Pancerna ochrona

Etui Bizon Case + Glass Watch zapewnia pełne bezpieczeństwo smartwatcha dzięki zastosowaniu materiałów takich jak poliwęglan oraz szkło hartowane. Tego typu konstrukcja skutecznie chroni urządzenie przed wszelkimi zarysowaniami, a dodatkowo zabezpiecza go przed przypadkowymi zabrudzeniami. Dzięki takiej ochronie użytkownicy mogą cieszyć się dłuższą żywotnością swojego Galaxy Watch 8 Classic.

Hybrydowe etui na smartwatcha, doskonale dopasowane do Galaxy Watch 8 Classic.

Materiały i konstrukcja

Hybrydowy materiał etui łączy w sobie lekkość oraz wytrzymałość. Poliwęglan i szkło hartowane tworzą idealnie dopasowaną konstrukcję, która nie wpływa na funkcjonalność zegarka. Dzięki temu, użytkownicy nie odczuwają dodatkowego ciężaru na nadgarstku, a smartwatch zachowuje swoje pierwotne właściwości.

Zbliżenie na etui Bizon Case+Glass, ukazujące detale wykończenia.

Funkcjonalność

Etui Bizon Case + Glass Watch nie tylko chroni, ale również wspiera funkcjonalność smartwatcha. Płynne działanie wyświetlacza zapewnia pełną czułość na dotyk, co umożliwia wygodne korzystanie z urządzenia. Idealne dopasowanie nie wpływa na jego działanie, co czyni użytkowanie jeszcze bardziej komfortowym.

Etui na zegarek Bizon Case+Glass, prezentujące elegancki beżowy odcień.

Prosta obsługa

Montaż etui jest niezwykle prosty i intuicyjny. Wystarczy nałożyć osłonę na smartwatcha i delikatnie ją docisnąć, aż usłyszymy charakterystyczny klik. Taka konstrukcja zapewnia pewność, że etui jest prawidłowo zamocowane, co pozwala uniknąć przypadkowego wciśnięcia przycisków zegarka podczas zakupu.

Etui Bizon Case+Glass z zamontowanym szkłem, chroniące zegarek przed uszkodzeniami.

Specyfikacja techniczna

Kompatybilność Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46 mm
Materiał Poliwęglan, szkło hartowane
Kolor producenta Beige (beżowy)
Grubość szkła 0,33 mm