Etui ze szkłem do zegarka Bizon Case+Glass Watch do Samsung Galaxy Watch 8 44mm beżowe

SKU: BIZ10063
EAN: 5900415708131
MPN: BCCGS1GW844BE
25,00 zł
Brutto

Return icon 30 dni na zwrot
Shipping icon Szybka wysyłka w 24-48h
Delivery icon Darmowa dostawa Inpost od 100zł - sprawdź
Payment icon Wygodne i bezpieczne płatności
Payment methods available
Opis

Pasuje do:

Samsung Galaxy Watch 8 44 mm

Garść informacji w pigułce

Etui ze szkłem do zegarka Bizon Case + Glass Watch do Samsung Galaxy Watch 8 44 mm to produkt, który zapewnia doskonałą ochronę dla Twojego smartwatcha. Wykonane z hybrydowych materiałów, w tym poliwęglanu oraz szkła hartowanego, etui wyróżnia się ultra cienkim szkłem o grubości 0,33 mm, skutecznie chroniącym przed zarysowaniami. Wbudowane szkło nie zwiększa wagi urządzenia, jednocześnie utrzymując pełną czułość na dotyk.

Etui ze szkłem do zegarka Bizon Case+Glass Watch w kolorze beżowym

Pancerna ochrona

Etui Bizon Case + Glass Watch oferuje mocną ochronę smartwatcha przed zarysowaniami oraz zabrudzeniami. Wbudowane szkło hartowane o grubości 0,33 mm skutecznie zabezpiecza zarówno wyświetlacz, jak i obudowę zegarka. Dzięki temu możesz korzystać z urządzenia bez obaw o uszkodzenia, co jest kluczowe w codziennym użytkowaniu.

Beżowe etui na smartwatcha, idealne do Samsung Galaxy Watch 8 44mm

Materiały i konstrukcja

Wykorzystanie polikarbonatu oraz szkła hartowanego w konstrukcji etui wpływa na jego wytrzymałość oraz lekką wagę. Smukła budowa idealnie przylega do zegarka, nie zmieniając jego oryginalnego wyglądu. Dzięki zastosowanym materiałom, etui nie obciąża nadgarstka, co zwiększa komfort noszenia przez długi czas.

Hybrydowe etui Bizon Case z bliska, ukazujące detale wykonania

Funkcjonalność

Etui Bizon Case + Glass Watch zapewnia płynne działanie wyświetlacza, zachowując pełną czułość na dotyk. Montaż jest prosty i intuicyjny, wystarczy nałożyć osłonę i docisnąć ją do momentu usłyszenia charakterystycznego kliknięcia. Dodatkowo, idealne dopasowanie do urządzenia nie wpływa na jego funkcjonalność, co czyni go wygodnym w codziennym użytkowaniu.

Etui Bizon Case zamontowane na Samsung Galaxy Watch 8 44mm

Specyfikacja techniczna

Kompatybilność Samsung Galaxy Watch 8 44 mm
Materiał Poliwęglan, szkło hartowane
Kolor producenta Beige (beżowy)
Ultra cienkie szkło 0,33 mm
Szczegóły produktu
BIZ10063
30 Przedmioty

Dane produktu

Rodzajetui na smartwatcha
Materiałhybrydowy
Kolorbeżowy

Oznaczenia

EAN135900415708131
MPNBCCGS1GW844BE
GPSR
Recenzje(0)

Recenzje

Na razie brak opinii klientów.

Przeglądasz “Etui ze szkłem do zegarka Bizon Case+Glass Watch do Samsung Galaxy Watch 8 44mm beżowe”

.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Zaloguj się

Menu

Twój koszyk

W koszyku nie ma już żadnych produktów