Etui Crong Color Cover Xiaomi Mi Note 10/Pro (czarny)

SKU: CRG226
EAN: 5907731984843
49,00 zł
Brutto

Dostępny 27 szt.
Return icon 30 dni na zwrot
Clock Icon Wysyłka w poniedziałek
Shipping Icon Darmowa dostawa Inpost od 100zł - sprawdź
Payment Icon Wygodne i bezpieczne płatności
Payment methods available
Opis

Crong Color Cover - Stylowe Etui Silikonowe dla Xiaomi Mi Note 10/Pro

Poszukujesz idealnej ochrony dla swojego Xiaomi Mi Note 10 lub Mi Note 10 Pro? Oryginalne etui Crong Color Cover w eleganckim czarnym kolorze to doskonałe rozwiązanie łączące wytrzymałość z komfortem użytkowania.

Najwyższa Jakość i Wygoda

Elastyczne etui Color Cover wyróżnia się wyjątkowym wykończeniem wnętrza prawdziwą mikrofibrą, która skutecznie chroni Twój Xiaomi Mi Note 10/Pro przed zarysowaniami. Miękka wyściółka nie tylko zabezpiecza telefon, ale również sprawia, że zakładanie i zdejmowanie pokrowca jest niezwykle łatwe i bezpieczne.

Pełna Ochrona Na Co Dzień

Etui perfekcyjnie przylega do każdego boku telefonu, zabezpieczając nawet boczne przyciski. Dzięki temu konstrukcja skutecznie zapobiega dostawaniu się kurzu i brudu do wnętrza urządzenia. Technologia Anti-Shock Liquid Silicone gwarantuje ochronę przed upadkami i wstrząsami.

Komfort Użytkowania

Idealnie gładki i przyjemny w dotyku silikon zapewnia pewny chwyt i sprawia, że Xiaomi Mi Note 10/Pro doskonale leży w dłoni. Podwyższona ramka wokół wyświetlacza pozwala bezpiecznie odkładać smartfon ekranem do dołu, chroniąc go przed zarysowaniami.

Funkcjonalność bez Kompromisów

• Precyzyjne wycięcia na głośniki i port ładowarki
  • Zintegrowane przyciski głośności i przycisk boczny
  • Pełna kompatybilność z ładowarkami bezprzewodowymi Qi
  • Skuteczna ochrona wszystkich boków i narożników

Wybierz etui Crong Color Cover dla swojego Xiaomi Mi Note 10/Pro i ciesz się doskonałą ochroną w eleganckim wydaniu!

Szczegóły produktu
Crong
CRG226
27 Przedmioty

Dane produktu

Kolorczarny

Oznaczenia

EAN135907731984843
Recenzje(0)

Recenzje

Dostępny kod rabatowy! atmd9SVQzy

Na razie brak opinii klientów.