Crong Color Cover - Stylowe Etui Silikonowe dla Xiaomi Mi Note 10/Pro
Poszukujesz idealnej ochrony dla swojego Xiaomi Mi Note 10 lub Mi Note 10 Pro? Oryginalne etui Crong Color Cover w eleganckim czarnym kolorze to doskonałe rozwiązanie łączące wytrzymałość z komfortem użytkowania.
Najwyższa Jakość i Wygoda
Elastyczne etui Color Cover wyróżnia się wyjątkowym wykończeniem wnętrza prawdziwą mikrofibrą, która skutecznie chroni Twój Xiaomi Mi Note 10/Pro przed zarysowaniami. Miękka wyściółka nie tylko zabezpiecza telefon, ale również sprawia, że zakładanie i zdejmowanie pokrowca jest niezwykle łatwe i bezpieczne.
Pełna Ochrona Na Co Dzień
Etui perfekcyjnie przylega do każdego boku telefonu, zabezpieczając nawet boczne przyciski. Dzięki temu konstrukcja skutecznie zapobiega dostawaniu się kurzu i brudu do wnętrza urządzenia. Technologia Anti-Shock Liquid Silicone gwarantuje ochronę przed upadkami i wstrząsami.
Komfort Użytkowania
Idealnie gładki i przyjemny w dotyku silikon zapewnia pewny chwyt i sprawia, że Xiaomi Mi Note 10/Pro doskonale leży w dłoni. Podwyższona ramka wokół wyświetlacza pozwala bezpiecznie odkładać smartfon ekranem do dołu, chroniąc go przed zarysowaniami.
Funkcjonalność bez Kompromisów
- Precyzyjne wycięcia na głośniki i port ładowarki
- Zintegrowane przyciski głośności i przycisk boczny
- Pełna kompatybilność z ładowarkami bezprzewodowymi Qi
- Skuteczna ochrona wszystkich boków i narożników
Wybierz etui Crong Color Cover dla swojego Xiaomi Mi Note 10/Pro i ciesz się doskonałą ochroną w eleganckim wydaniu!
Recenzje
Na razie brak opinii klientów.