Etui Crong Crystal Slim Cover dla Xiaomi Mi Note 10/Pro - Przezroczysta Ochrona Premium
Poszukujesz idealnego etui, które ochroni Twój Xiaomi Mi Note 10/Pro, nie dodając mu zbędnej grubości? Oryginalne etui Crong Crystal Slim Cover to doskonały wybór dla wszystkich ceniących sobie minimalistyczny design i skuteczną ochronę.
Niewidoczna warstwa ochrony
Z ultra cienką konstrukcją zaledwie 0,8 mm, to przezroczyste etui zostało zaprojektowane, aby podkreślać oryginalny wygląd Twojego Xiaomi Mi Note 10/Pro. Wykonane z wysokiej jakości elastycznego poliuretanu termoplastycznego, zapewnia niezawodną ochronę przed zarysowaniami i drobnymi uderzeniami, nie zwiększając wizualnie gabarytów urządzenia.
Innowacyjna technologia Micro Dot
Wnętrze etui wyposażone jest w specjalną kropkowaną strukturę Micro Dot, która eliminuje niechciane przywieranie etui do rozgrzanej obudowy smartfona. Dzięki temu rozwiązaniu nie musisz martwić się nieestetycznymi mokrymi plamami - Twój Xiaomi Mi Note 10/Pro zawsze będzie wyglądał perfekcyjnie.
Główne zalety etui Crong Crystal Slim Cover:
- Ultracienka (0,8 mm) i całkowicie przezroczysta konstrukcja
- Technologia Micro Dot zapobiegająca przyklejaniu się etui do telefonu
- Zintegrowane osłony przycisków chroniące przed kurzem i brudem
- Elastyczny materiał ułatwiający zakładanie i zdejmowanie etui
- Kompleksowa ochrona tylnej części i boków urządzenia
- Precyzyjne wycięcia zapewniające pełen dostęp do wszystkich portów
- Pełna kompatybilność z ładowaniem bezprzewodowym Qi (jeśli obsługiwane przez telefon)
Wybierz etui Crong Crystal Slim Cover dla swojego Xiaomi Mi Note 10/Pro i ciesz się skuteczną ochroną bez kompromisów w kwestii wyglądu!
Recenzje
Na razie brak opinii klientów.