Folia hydrożelowa Baseus Full-screen Curved 0.15mm Xiaomi Mi 11 [2 PACK]
Folia ochronna do Xiaomi Mi 11
Doskonała folia ochronna marki Baseus zakryje cały ekran Twojego smartfona i uchroni go przed różnego rodzaju uszkodzeniami mechanicznymi i zarysowaniem. W żaden sposób nie wpływa na czułość dotyku, ani na odwzorowywanie wyświetlanych kolorów.
Wytrzymała
Podczas projektowania SGXM11-02 została wykorzystana technologia, która zapobiega powstawaniu pęcherzykom powietrza i dokładnie przylega do ekranu telefonu. Folia jest niewiarygodnie wytrzymała na różnego rodzaju uderzenia, upadki, czy zarysowania ostrymi przedmiotami. Dzięki temu, nie musisz martwić się o ekran swojego smartfona. W pełni pokrywa cały jego obszar i chroni przed uszkodzeniem.
Pełna ochrona
Folia jest przeźroczysta i niezwykle cienka - jej grubość to tylko 0.15mm, aczkolwiek zapewnia całkowitą ochronę ekranu. Zaokrąglone brzegi dodatkowo chronią ekran przed odkeljaniem się folii i dostaniem się pod nią kurzu. To nie wszystko ! SGXM11-02 posiada 5 warstw dla jeszcze większej ochrony. Warstwa nano - oleofobowa zapobiega pozostawaniu odcisków palców. Druga warstwa jest elastyczna i redukuje widoczność zarysowań. Kolejna warstwa optymalnie wpływa na reakcję ekranu na dotyk. Warstwa czwarta zapobiega pękaniu. Natomiast ostatnia warstwa wpływa na odwzorowywanie rzeczywistych kolorów.
Specyfikacja
Producent | Baseus |
---|---|
Model | SGXM11-02 |
Materiał | TPU |
Kompatybilność | Xiaomi Mi 11 |
Zawartość opakowania
folia ochronna do Xiaomi Mi 11 x2 |
Dane produktu
Dedykowany model | Xiaomi Mi 11 |
---|---|
Rodzaj | folia ochronna |