Folia hydrogel Baseus pentru ecran complet curbat 0.15mm Xiaomi Mi 11 [2 PACK]
Folia de protecție pentru Xiaomi Mi 11
Folia de protecție excelentă de la Baseus va acoperi întregul ecran al smartphone-ului tău și îl va proteja de diferite tipuri de daune mecanice și zgârieturi. Nu afectează în niciun fel sensibilitatea la atingere sau redarea culorilor afișate.
Durabilă
În timpul proiectării SGXM11-02 a fost utilizată o tehnologie care previne formarea bulelor de aer și se lipește perfect de ecranul telefonului. Folia este incredibil de rezistentă la diferite tipuri de impacturi, căderi sau zgârieturi cauzate de obiecte ascuțite. Datorită acestui lucru, nu trebuie să îți faci griji pentru ecranul smartphone-ului tău. Acoperă complet întreaga suprafață și protejează împotriva deteriorării.
Protecție completă
Folia este transparentă și extrem de subțire - grosimea sa este de doar 0.15mm, totuși asigură o protecție totală a ecranului. Marginile rotunjite protejează suplimentar ecranul de desprinderea foliei și de pătrunderea prafului. Nu este totul! SGXM11-02 are 5 straturi pentru o protecție și mai mare. Stratul nano - oleofob previne lăsarea amprentelor. Al doilea strat este flexibil și reduce vizibilitatea zgârieturilor. Următorul strat influențează optim reacția ecranului la atingere. Al patrulea strat previne crăparea. Iar ultimul strat influențează redarea culorilor reale.
Specificație
Producător | Baseus |
---|---|
Model | SGXM11-02 |
Material | TPU |
Compatibilitate | Xiaomi Mi 11 |
Conținutul pachetului
folie de protecție pentru Xiaomi Mi 11 x2 |
Fișă de date
Model dedicat | Xiaomi Mi 11 |
---|---|
Tip | folie protectoare |