Etui Crong Crystal Slim Cover Xiaomi Mi Note 10/Pro (transparent)

SKU: CRG171
EAN: 5907731983914
14,99 zł
Include TVA

Return icon 30 de zile pentru returnare
Clock Icon Szybka wysyłka w 24-48h
Shipping Icon Livrare gratuită Inpost peste 100zl - check out
Payment Icon Plăți convenabile și sigure
Payment methods available
Descriere

Carcasă Crong Crystal Slim Cover pentru Xiaomi Mi Note 10/Pro - Protecție Transparentă Premium

Cauți carcasa ideală care să protejeze telefonul tău Xiaomi Mi Note 10/Pro, fără a-i adăuga grosimi inutile? Carcasa originală Crong Crystal Slim Cover este alegerea perfectă pentru toți cei care apreciază un design minimalist și o protecție eficientă.

Strat de protecție invizibil

Cu o construcție ultra subțire de doar 0,8 mm, această carcasă transparentă a fost proiectată pentru a evidenția aspectul original al telefonului tău Xiaomi Mi Note 10/Pro. Fabricată din poliuretan termoplastic flexibil de înaltă calitate, oferă protecție fiabilă împotriva zgârieturilor și a impacturilor minore, fără a crește vizual dimensiunile dispozitivului.

Tehnologie inovatoare Micro Dot

Interiorul carcasei este echipat cu o structură specială cu puncte Micro Dot, care elimină aderarea nedorită a carcasei la carcasa fierbinte a smartphone-ului. Datorită acestei soluții, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la petele umede inestetice - telefonul tău Xiaomi Mi Note 10/Pro va arăta întotdeauna perfect.

Principalele avantaje ale carcasei Crong Crystal Slim Cover:

• Construcție ultra subțire (0,8 mm) și complet transparentă
  • Tehnologia Micro Dot previne lipirea carcasei de telefon
  • Protecții integrate pentru butoane, protejând împotriva prafului și murdăriei
  • Material flexibil care facilitează montarea și demontarea carcasei
  • Protecție completă pentru partea din spate și lateralele dispozitivului
  • Decupaje precise care asigură acces complet la toate porturile
  • Compatibilitate totală cu încărcarea wireless Qi (dacă este suportată de telefon)

Alege carcasa Crong Crystal Slim Cover pentru telefonul tău Xiaomi Mi Note 10/Pro și bucură-te de o protecție eficientă fără compromisuri în ceea ce privește aspectul!

Detalii despre produs
Crong
CRG171
84 Produse

Fișă de date

Culoaretransparent

Referințe specifice

cod EAN135907731983914
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Etui Crong Crystal Slim Cover Xiaomi Mi Note 10/Pro (transparent)”

.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp
GPSR

Conectați-vă

Megamenu

Your cart

There are no more items in your cart