Carcasă Crong Crystal Slim Cover pentru Xiaomi Mi Note 10/Pro - Protecție Transparentă Premium
Cauți carcasa ideală care să protejeze telefonul tău Xiaomi Mi Note 10/Pro, fără a-i adăuga grosimi inutile? Carcasa originală Crong Crystal Slim Cover este alegerea perfectă pentru toți cei care apreciază un design minimalist și o protecție eficientă.
Strat de protecție invizibil
Cu o construcție ultra subțire de doar 0,8 mm, această carcasă transparentă a fost proiectată pentru a evidenția aspectul original al telefonului tău Xiaomi Mi Note 10/Pro. Fabricată din poliuretan termoplastic flexibil de înaltă calitate, oferă protecție fiabilă împotriva zgârieturilor și a impacturilor minore, fără a crește vizual dimensiunile dispozitivului.
Tehnologie inovatoare Micro Dot
Interiorul carcasei este echipat cu o structură specială cu puncte Micro Dot, care elimină aderarea nedorită a carcasei la carcasa fierbinte a smartphone-ului. Datorită acestei soluții, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la petele umede inestetice - telefonul tău Xiaomi Mi Note 10/Pro va arăta întotdeauna perfect.
Principalele avantaje ale carcasei Crong Crystal Slim Cover:
- Construcție ultra subțire (0,8 mm) și complet transparentă
- Tehnologia Micro Dot previne lipirea carcasei de telefon
- Protecții integrate pentru butoane, protejând împotriva prafului și murdăriei
- Material flexibil care facilitează montarea și demontarea carcasei
- Protecție completă pentru partea din spate și lateralele dispozitivului
- Decupaje precise care asigură acces complet la toate porturile
- Compatibilitate totală cu încărcarea wireless Qi (dacă este suportată de telefon)
Alege carcasa Crong Crystal Slim Cover pentru telefonul tău Xiaomi Mi Note 10/Pro și bucură-te de o protecție eficientă fără compromisuri în ceea ce privește aspectul!
Reviews
No customer reviews for the moment.