Set de reparare T-Max Glass Xiaomi Mi Note 10/Pro
Zestaw naprawczy dla T-Max Glass Xiaomi Mi Note 10. Zawiera szkło oraz zestaw do instalacji (bez lampy UV).
Sticlă securizată T-Max Glass este un produs inovator, care permite o protecție eficientă a marginilor rotunjite în Xiaomi Mi Note 10. Adezivul, care este întărit sub lumină UV, permite o aderare excelentă la fața dispozitivului și, de asemenea, umple eficient zgârieturile vizibile de pe ecranul smartphone-ului. Sticla nu are niciun impact asupra reproducerii culorilor sau reacției la atingere. Sticla T-Max Glass permite utilizarea ei cu majoritatea huselor disponibile pe piață, astfel încât nu vei avea probleme în alegerea acesteia. Un set bogat de instalare și un manual de utilizare detaliat te vor ajuta să eviți frustrările legate de aplicarea sticlei pe panoul frontal al smartphone-ului.
ATENȚIE: T-Max Glass Replacement pentru Xiaomi Mi Note 10 nu include ramă de montare.
Caracteristici T-Max Glass – sticlă securizată cu adeziv UV pentru Xiaomi Mi Note 10:
- protejează întreaga suprafață a panoului frontal al smartphone-ului
- adezivul UV permite utilizarea fără probleme, fără riscul de desprindere a produsului de pe suprafața frontală
- compatibil cu majoritatea huselor disponibile pe piață
- nu afectează reproducerea culorilor și sensibilitatea la atingere
- nu lasă urme după demontare
În pachet vei găsi:
- sticlă securizată T-Max
- sticlă de adeziv
- set de cârpe (umede și uscate)
Fișă de date
Model dedicat | Xiaomi Mi Note 10 Xiaomi Mi Note 10 Pro |
---|---|
Tip | sticlă călită |
Codul țării de origine | CN |
Număr de piese per set | 1 |
Kit de aplicare | da |
Design | acoperire oleofobă colțuri rotunjite găuri pentru senzori/butoane margini rotunjite |
Diagonala ecranului | 6.47 |
Cod NC | 70071190 |
Referințe specifice
cod EAN13 | 5903068634673 |
---|
Reviews
No customer reviews for the moment.