Ochranná fólie pro Xiaomi Mi 11
Dokonalá ochranná fólie značky Baseus zakryje celý displej vašeho smartphonu a ochrání ho před různými mechanickými poškozeními a škrábanci. Žádným způsobem neovlivňuje citlivost dotyku ani reprodukci zobrazených barev.
Odolná
při navrhování SGXM11-02 byla použita technologie, která zabraňuje vzniku vzduchových bublin a dokonale přilne k displeji telefonu. Fólie je neuvěřitelně odolná vůči různým nárazům, pádům nebo poškrábání ostrými předměty. Díky tomu se nemusíte obávat o displej svého smartphonu. Úplně pokrývá celou jeho plochu a chrání před poškozením.
Úplná ochrana
Fólie je průhledná a extrémně tenká - její tloušťka je pouze 0.15mm, avšak poskytuje úplnou ochranu displeje. Zaoblené okraje navíc chrání displej před odlupováním fólie a vnikáním prachu pod ni. To není vše! SGXM11-02 má 5 vrstev pro ještě větší ochranu. Nano oleofobní vrstva zabraňuje zanechávání otisků prstů. Druhá vrstva je elastická a snižuje viditelnost škrábanců. Další vrstva optimálně ovlivňuje reakci displeje na dotyk. Čtvrtá vrstva zabraňuje praskání. A poslední vrstva ovlivňuje reprodukci skutečných barev.
Specifikace
Výrobce | Baseus |
---|---|
Model | SGXM11-02 |
Materiál | TPU |
Kompatibilita | Xiaomi Mi 11 |
Obsah balení
ochranná fólie pro Xiaomi Mi 11 x2 |
Datový list
Dedikovaný model | Xiaomi Mi 11 |
---|---|
Druh | ochranná fólie |
Kód země původu | CN |
Počet kusů v sadě | 2 |
Tloušťka | 0.15 |
Kód CN | 70071980 |
Typ obalu | Krabička |
Specifické odkazy
isbn | RCPRO-20497 |
---|---|
ean13 | 6953156204249 |
MPN | SGXM11-02 |
Reviews
No customer reviews for the moment.
You're reviewing “Fólie hydrogelová Baseus Full-screen Curved 0.15mm Xiaomi Mi 11 [2 PACK]”
Information about responsible entities
Země: CN
Street: Xuegang Road 2008
Postal Code: 518100
City: Shenzhen
Mail: Info@apex-ce.de Phone: +4921312066043
Země: DE
Street: Grafenberger Allee 277
Postal Code: 40237
City: Düsseldorf
Mail: Info@apex-ce.de Phone: +4921312066043