Etui Crong Crystal Slim Cover Xiaomi Mi Note 10/Pro (průhledný)

SKU: CRG171
EAN: 5907731983914
14,99 zł
S DPH

Return icon 30 dní na vrácení
Clock Icon Szybka wysyłka w 24-48h
Shipping Icon Máte vyškoleno na datech do října 2023.
Payment Icon Pohodlné a bezpečné platby
Payment methods available
Popis

Obal Crong Crystal Slim Cover pro Xiaomi Mi Note 10/Pro - Průhledná Prémiová Ochrana

Hledáte ideální obal, který ochrání váš Xiaomi Mi Note 10/Pro, aniž by mu přidával zbytečnou tloušťku? Originální obal Crong Crystal Slim Cover je skvělou volbou pro všechny, kteří si cení minimalistického designu a účinné ochrany.

Neviditelná ochranná vrstva

Se super tenkou konstrukcí pouhých 0,8 mm je tento průhledný obal navržen tak, aby zvýraznil originální vzhled vašeho Xiaomi Mi Note 10/Pro. Vyrobeno z vysoce kvalitního elastického termoplastického polyuretanu, poskytuje spolehlivou ochranu proti škrábancům a drobným nárazům, aniž by vizuálně zvyšovalo rozměry zařízení.

Inovativní technologie Micro Dot

Vnitřek obalu je vybaven speciální tečkovanou strukturou Micro Dot, která eliminuje nežádoucí přilnavost obalu k zahřátému tělu smartphonu. Díky tomuto řešení se nemusíte obávat neestetických mokrých skvrn - váš Xiaomi Mi Note 10/Pro vždy vypadá perfektně.

Hlavní výhody obalu Crong Crystal Slim Cover:

• Ultratenká (0,8 mm) a zcela průhledná konstrukce
  • Technologie Micro Dot zabraňující přilepení obalu k telefonu
  • Integrované kryty tlačítek chránící před prachem a nečistotami
  • Elastický materiál usnadňující nasazení a sundání obalu
  • Komplexní ochrana zadní části a boků zařízení
  • Přesné výřezy zajišťující plný přístup ke všem portům
  • Plná kompatibilita s bezdrátovým nabíjením Qi (pokud je podporováno telefonem)

Vyberte si obal Crong Crystal Slim Cover pro váš Xiaomi Mi Note 10/Pro a užijte si účinnou ochranu bez kompromisů v oblasti vzhledu!

Podrobnosti o produktu
Crong
CRG171
81 ks

Datový list

Barvaprůhledný

Specifické odkazy

ean135907731983914
Reviews(0)

Reviews

Dostępny kod rabatowy! atmd9SVQzy

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Etui Crong Crystal Slim Cover Xiaomi Mi Note 10/Pro (průhledný)”

.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp
GPSR

Přihlásit se

Megamenu

Your cart

There are no more items in your cart