You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget

Etui Crong Crystal Slim Cover Xiaomi Mi 11 (transparent)

SKU: CRG321
EAN: 5907731987455
19,99 zł
Include TVA

Return icon 30 de zile pentru returnare
Shipping Icon Livrare gratuită Inpost peste 100zl - check out
Payment Icon Plăți convenabile și sigure
Payment methods available
Descriere

Etui Crong Crystal Slim Cover pentru Xiaomi Mi 11 - Protecție ultrasubțire în variantă transparentă

Descoperă etui-ul original Crystal Slim Cover pentru Xiaomi Mi 11, care combină perfect protecția invizibilă cu un design elegant. Fabricat din poliuretan termoplastic flexibil de înaltă calitate, oferă o protecție excelentă pentru smartphone-ul tău, fără a-i crește dimensiunile.

Design transparent cu tehnologie anti-yellow

Construcția complet transparentă permite evidențierea aspectului original al Xiaomi Mi 11, iar tehnologia rezistentă la decolorarea UV asigură că etui-ul nu devine galben în timp. Acum poți să te bucuri de aspectul elegant al telefonului tău fără compromisuri.

Protecție inteligentă împotriva supraîncălzirii

Interiorul etui-ului este echipat cu o structură specială în puncte, care împiedică lipirea huselor de carcasele încălzite ale smartphone-ului. Datorită acestui fapt, poți uita de petele inestetice de umiditate, iar Xiaomi Mi 11 al tău va arăta întotdeauna ca nou.

Protecție completă fără compromisuri

• Construcție extrem de subțire, complet transparentă
  • Capace integrate pentru butoane care previn acumularea de praf și murdărie
  • Protecție eficientă pentru spatele și lateralele dispozitivului
  • Decupaje precise care asigură acces complet la porturi
  • Compatibilitate totală cu încărcarea wireless Qi

Alege etui-ul Crong Crystal Slim Cover pentru Xiaomi Mi 11 și bucură-te de combinația perfectă între design minimalist și maximă protecție pentru smartphone-ul tău!

Detalii despre produs
Crong
CRG321

Fișă de date

Culoaretransparent

Referințe specifice

cod EAN135907731987455
Reviews(0)

Reviews

Dostępny kod rabatowy! 0KIqgwxYFi

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Etui Crong Crystal Slim Cover Xiaomi Mi 11 (transparent)”