Etui Crong Crystal Slim Cover pentru Xiaomi Mi 11 - Protecție ultrasubțire în variantă transparentă
Descoperă etui-ul original Crystal Slim Cover pentru Xiaomi Mi 11, care combină perfect protecția invizibilă cu un design elegant. Fabricat din poliuretan termoplastic flexibil de înaltă calitate, oferă o protecție excelentă pentru smartphone-ul tău, fără a-i crește dimensiunile.
Design transparent cu tehnologie anti-yellow
Construcția complet transparentă permite evidențierea aspectului original al Xiaomi Mi 11, iar tehnologia rezistentă la decolorarea UV asigură că etui-ul nu devine galben în timp. Acum poți să te bucuri de aspectul elegant al telefonului tău fără compromisuri.
Protecție inteligentă împotriva supraîncălzirii
Interiorul etui-ului este echipat cu o structură specială în puncte, care împiedică lipirea huselor de carcasele încălzite ale smartphone-ului. Datorită acestui fapt, poți uita de petele inestetice de umiditate, iar Xiaomi Mi 11 al tău va arăta întotdeauna ca nou.
Protecție completă fără compromisuri
- Construcție extrem de subțire, complet transparentă
- Capace integrate pentru butoane care previn acumularea de praf și murdărie
- Protecție eficientă pentru spatele și lateralele dispozitivului
- Decupaje precise care asigură acces complet la porturi
- Compatibilitate totală cu încărcarea wireless Qi
Alege etui-ul Crong Crystal Slim Cover pentru Xiaomi Mi 11 și bucură-te de combinația perfectă între design minimalist și maximă protecție pentru smartphone-ul tău!
Reviews
No customer reviews for the moment.