You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget

Etui Crong Crystal Slim Cover Xiaomi Mi 11 (průhledný)

SKU: CRG321
EAN: 5907731987455
19,99 zł
S DPH

Return icon 30 dní na vrácení
Shipping Icon Máte vyškoleno na datech do října 2023.
Payment Icon Pohodlné a bezpečné platby
Payment methods available
Popis

Etui Crong Crystal Slim Cover do Xiaomi Mi 11 - Ultratenká Ochrana v Průhledném Provedení

Objevte originální etui Crystal Slim Cover pro Xiaomi Mi 11, které perfektně spojuje neviditelnou ochranu s elegantním designem. Vyrobeno z vysoce kvalitního elastického termoplastického polyuretanu, poskytuje vynikající ochranu vašeho smartphonu, aniž by zvyšovalo jeho rozměry.

Průhledný design s technologií anti-yellow

Úplně transparentní konstrukce umožňuje vystavit originální vzhled vašeho Xiaomi Mi 11, a použitá technologie odolná proti UV vyblednutí zajišťuje, že etui nezžloutne s časem. Nyní si můžete užívat elegantního vzhledu svého telefonu bez kompromisů.

Inteligentní ochrana před přehřátím

Vnitřek etui byl vybaven speciální tečkovanou strukturou, která brání přilepení krytu k přehřáté skříni smartphonu. Díky tomu můžete zapomenout na neestetické mokré skvrny a váš Xiaomi Mi 11 vždy vypadá jako nový.

Komplexní ochrana bez kompromisů

• Extrémně tenká, plně průhledná konstrukce
  • Integrované kryty tlačítek, které zabraňují usazování prachu a nečistot
  • Účinná ochrana zadní části a boků zařízení
  • Přesné výřezy zajišťující plný přístup k portům
  • Úplná kompatibilita s bezdrátovým nabíjením Qi

Vyberte si etui Crong Crystal Slim Cover pro Xiaomi Mi 11 a vychutnejte si dokonalou kombinaci minimalistického designu a maximální ochrany vašeho smartphonu!

Podrobnosti o produktu
Crong
CRG321

Datový list

Barvaprůhledný

Specifické odkazy

ean135907731987455
Reviews(0)

Reviews

Dostępny kod rabatowy! 0KIqgwxYFi

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Etui Crong Crystal Slim Cover Xiaomi Mi 11 (průhledný)”